Na de zeperd tegen CVO, neemt Hielpen het thuis op tegen LSC. Het wordt tijd voor punten!

Defensie: Opa - Capitano - Mountain - Rondjes Loper

Midden: Fitboy FC  - Sjans -  Likjen Jappe

Aanval: Abba - 3D

Bank: Kevin - Robijn - Daddy - Nieuwe Hielper

1STE HELFT

We kunnen wel weer theoretisch beginnen te praten, want in de praktijk staat het 0-0. Hielpen had echter minimaal 2-0 voor moeten staan bij rust. Likjen Jappe krijgt de opgelegde kansen, maar weet deze niet te benutten. De frustraties over het rendement van Hielpen neemt steeds toe, want weer hebben we het in eigen hand. LSC creëert niet veel kansen.

RUST:

Met gemengde gevoelens gaan we de rust in, want er moet 2-0 op het scorebord staan. Daddy komt voor Likjen Jappe, nieuwe Hielper voor 3D en Kevin voor opa.

2DE HELFT

Hielpen zet de strijd door in de 2de helft. Abba is er door maar krijgt een beenveeg in de 16. PENALTY!!! Daddy mag de penalty nemen, want als hij een goal maakt kan hij een ster krijgen en ja hoor 1-0. Robijn komt er vervolgens in voor Mountain. Maar als jezelf niet de kansen benut doet de tegenstander dat wel. LSC heeft bijna geen kansen gehad, totdat een speler op de 16 te veel ruimte krijgt om uit te halen. Het schot zelf is niet heel goed. Maar via Rondjes Loper zijn schouder gaat de bal in de goal 1-1. Het zal strijden worden maar eigenlijk hebben alle middenvelders last. Maar u snapt het al er zijn geen wissels meer. Hielpen doet er alles aan om 2-1 op het scorebord te krijgen maar het lukt niet. 1-1 is dan ook de eindstand.