Hielpen 2 verliest ondanks sterk spel van ONS

De laatste wedstrijd die het tweede speelde ging jammer genoeg met 4-1 verloren. Dit betekende daarentegen wel de eerste goal. Vandaag was er een kans om hier meer aan toe te voegen en wel tegen het 5e elftal van ONS Sneek.

Na het fotomoment werd de wedstrijd begonnen met de volgende spelers: op de goal: Wieger – Achterin: Siebe, Jelmer, Gysbert en Bouke – Middenveld: Thomas, Jelle, Jildert en Freerk – Spits: Ruurd en Jeffrey. Op de bank begonnen: Johan, Wido, Folkert en Joost.

Vanaf het begin was goed te merken dat de Hielpers er bovenop zaten. Een goede aanval met als eindstation Jildert had een beter lot verdiend en ging er dan ook niet in. Hierna kreeg ook ONS een aantal kansen. Ondanks dat de Hielpers solide stonden te verdedigen moest er 2 maal handelend op getreden worden door Wieger. De eerste kans werd knap gekeerd. Uit de tweede kans kwam de goal voor de Snekers. De spits van ONS kon schieten en in eerste instantie raakte Wieger deze bal nog aan, echter via de binnenkant paal ging de bal er nog net in, 0-1. In het vervolg had Hielpen nog een aantal prachtige aanvallen. Zo gaf Ruurd in een counter de bal goed voor op Feerk. Hij kwam net te kort om de bal goed te raken. Er was nog een goede kopbal van Jildert die in de handen van de keeper belande en een goed afstandsschot van Freerk kon nog goed gepakt worden door de keeper van ONS. Al deze kansen gingen er dus niet in. De ruststand was dan ook 1-0.

In de rust kwamen Folkert en Wido erin voor Jeffrey en Siebe.

In de tweede helft was het spelbeeld hetzelfde. De wedstijd ging weer gelijk op en dus met een Hielpen wat weer goed uit de startblokken kwam. Tot echte grote kansen kwam dit nog niet. We kwamen iedere keer net een teenlengte tekort om dit in goede kansen om te zetten. In het vervolg van de tweede helft werd dit wel steeds beter. Zo was Thomas dicht bij de gelijkmaker, maar de keeper van ONS keerde de bal één op één knap. De wedstrijd eindige dan jammer genoeg en ondanks het goede spel in 0-1 in het voordeel van de Sneekers.

De volgende wedstrijd is in Stavoren tegen het vierde elftal van QVC. Deze wedstrijd begint om 14:30. Tegen QVC dus nieuwe ronde nieuwe kansen en met het spel zoals vandaag liggen er altijd goede kansen!